МОДЕЛИ на Saab | НОВИНИ ЗА Saab | ИСТОРИЯ НА Saab

Снимки: Ето го и комбито Saab 9-5 SportWagon Ето го и комбито Saab 9-5 SportWagon

   Шведите от Saab публикуваха в интернет пространството официалните снимки наред с техническите характеристики на луксозното комби 9-5 SportWagon. Модела се базира на класическия седан, кат... вижте още »
Снимки: Saab извади нещо голямо и луксозно - 9-4X Saab извади нещо голямо и луксозно - 9-4X

След множество спекулации и гатанки, шведите показаха официално в нета кросоувъра 9-4X. Предварителните информации сочат, че дълчоочаквания Saab 9-4X ще стартира продажби в Европа през август идната г... вижте още »
Снимки: Saab прави серийно 9-4X. Премиера в Лос Анджелес Saab прави серийно 9-4X. Премиера в Лос Анджелес

Снимки: Saab ще използва двигателите на BMW и MINI Saab ще използва двигателите на BMW и MINI

За задвижването на новите поколение на Saab 9-3 и 92, ще отговарят двигатели заимствани от немските марки, съобщава британското издание Autocar. По непотвърдена информация става ясно, че BMW и Saa... вижте още »
Снимки:  Saab  с оптимистично бъдеще. Идва нов компактен модел Saab с оптимистично бъдеще. Идва нов компактен модел

Дни, след като стана ясно, че сделката между Spyker Cars и шведската компания Saab се е получила, производителя разкри някои подробности относно своите планове. Saab ще бъде самостоятелна марка, к... вижте още »
Снимки: Да очакваме ли сигурно бъдеще за Saab? Да очакваме ли сигурно бъдеще за Saab?

Снимки: И все пак ще има Saab 9-5 Wagon И все пак ще има Saab 9-5 Wagon

Макар и все още да е неясно бъдещето на шведската компания, в интернет се появиха снимки на комби версията на новият 9-5. Сами виждаме, че на някои фатографии модела се тества, а на други е буквално б... вижте още »
Снимки: Неясно бъдеще за Saab. 1937 - 2009 Неясно бъдеще за Saab. 1937 - 2009

Вероятността е голяма до края на този месец, концерна General Motors да закрие Saab. Преди дни се появи неприятна новина, че Spyker оттегля офертата си относно купуването на производителя. Преди д... вижте още »
Снимки: Сделката между Koenigsegg и SAAB се провали Сделката между Koenigsegg и SAAB се провали

Изненадващо, Koenigsegg взе решение да не купува SAAB от концерна General Motors. Макар и преговорите между двата автомобилни производителя за сключване на сделка да бяха достигнали финалната си фаза,... вижте още »
Снимки: Големият кораб на викингите Големият кораб на викингите

От шведската компания разпространиха поредица от изображения, както и официална информация за новото поколение 9-5. Както знаем, този автомобил ще има премиера във Франкфурт през идния месец, където щ... вижте още »
Снимки: Подробно за новият Saab 9-5 Подробно за новият Saab 9-5

Автомобилниата компания направи втора фотосесия на тяхното ново поколение 9-5, като са се постарали снимките да изглеждат по-детайлни. Вече знаем, че Saab 9-5 модел 2010 се произвежда на платформат... вижте още »
Снимки: Шведите представят новият 9-5 Шведите представят новият 9-5

Тези дни Saab побликува и офциалните данни, както и снимки на новото поколение 9-5. Да напомним, че премиерата на този автомобил ще се състои през септември във Франкфурт. Добре виждаме, че дизайн... вижте още »
Снимки: Новият Saab 9-5 ще има премиера във Франкфурт Новият Saab 9-5 ще има премиера във Франкфурт

Отново се появи шпионска снимка, която този път разкрива предната част на седанът 9-5. Автомобила е покрит с много малко камуфлаж, изглежда че шведите по-рано от автомобилния салон във Франкфурт ще по... вижте още »
Снимки: Така ли ще изглежда Saab 9-5 ? Така ли ще изглежда Saab 9-5 ?

Появиха се нови и може би последни компютърни образи на новото поколение 9-5 на Saab, тъй като би трябвало в най-скоро време, шведите да представят седан и комби версията на автомобила в завършен вид.... вижте още »
Снимки: Saab 9-5 е готов Saab 9-5 е готов

Новото поколене 9-5 като седан и комби е съвсем готово, а производителят пусна първите три подгряващи снимки на изцяло новият модел. На снимките ясно се вижда, че двата "семейни" автомобила ... вижте още »
Снимки: Новия Saab 9-3X Новия Saab 9-3X

Новият Saab 9-3X бе показан преди очаквания му дебют в Женева този март месец. Той ще се конкурира с автомобили като Audi Allroad quattro, Subaru Outback и сънародникът нa Saab - Volvo XC70. ... вижте още »
Снимки: 9-5 Griffin Edition: Saab достига нови върхове 9-5 Griffin Edition: Saab достига нови върхове

Марка:
Модел:
Мощност:
Тип двигател:
Година(от):
Година(до):
Цена(от):
Цена(до):
Платена реклама

Авточасти онлайн